Afgelopen weken zijn in totaal 14 leerlingen van MEC Muziekschool geslaag voor hun muziekexamen. 3 drie hiervan komen uir Rouveen en Staphorst: Klarine Roo is geslaagd voor haar B-examen op dwarsfluit. Sven Rozendaal voor zijn A-examen op gitaar en Zara de Boer voor haar A-examen zang.

In februari waren de leerlingen als geslaagd voor hun theorie-examen. Nu konden ook de praktijkexamen afgenomen worden. Elke leerling had verschillende stukken voorbereid en liet kennis van muziek, toonladders en een mooie voordracht horen.

Alle leerlingen zijn beloond met een mooie cijferlijst en een diploma. Honderden leerlingen hebben wekelijks muziekles bij MEC Muziek. De instrumenten die we hierbij gebruiken zijn aan vervanging toe. Vandaar dat we uw stem vragen voor de Rabobank clubactie. Kies voor Stichting MEC Muziek.