Deze week neemt Klaas Buitenhuis afscheid van Autobedrijf Korterink om te gaan genieten van zijn welverdiende pensioen. Voor Klaas breekt daardoor een nieuwe periode aan waarin hij ongetwijfeld nog actiever met zijn hobby’s bezig kan zijn!

Klaas mag met recht terugblikken op een indrukwekkende ‘staat van dienst’. Zijn loopbaan startte ooit bij EZB (Eerste Zwolse Bedrijfsauto garage). Na 41 jaar werken in de automotive was het tijd voor een ‘sabbatical’. Een tijd die Klaas nuttig heeft besteed om te werken aan een opleiding en het vergroten van zijn competenties. Dat resulteerde in nog twee interessante jobs in de automotive-sector waarvan de laatste 4 jaar bij Autobedrijf Korterink.

Energiek
Wij hebben Klaas leren kennen als een actieve man met de energie van een veertiger terwijl hij toch echt al 64 jaar is. Hij is een persoon die zich altijd voor 100% voor z’n werk heeft ingezet en mede daardoor zeer gewaardeerd is bij collega’s en klanten. Na z’n pensionering zullen we Klaas vast nog meer tijd zien vrijmaken voor zijn grote passie: wielrennen. Alleen al dit jaar heeft hij al ruim 7.600 kilometer (!) op de racefiets doorgebracht en daar zullen nu ongetwijfeld nog wel de nodige kilometers bij gaan komen. En doordat er nu meer tijd is voor de leuke dingen in het leven, is er onlangs een nieuwe caravan aangeschaft zodat hij er samen met z’n vrouw lekker op uit kan!

Klaas, ontzettend bedankt voor jouw inzet voor ons bedrijf. We hopen dat je samen met je familie nog heel lang in goede gezondheid kunt genieten van deze nieuwe periode in jouw leven. Bedankt!