Rufix is een nieuw speciaal ontwikkeld product om de overlast van de Eikenprocessierups tegen te gaan. Het bestaat uit natuurlijke, plantaardige vezels en polymeren en is volledig biologisch afbreekbaar, is niet toxisch en bevat geen oplosmiddelen, weekmakers, nanomateriaal of zware metalen.


De Eikenprocessierups wordt met de haren en/of brandharen gefixeerd, de haren en/of brandharen verkleven aan de rups. De rupsen kunnen niet meer bewegen en sterven binnen 2 dagen. De behandeling van de nesten kan met rupsen in alle stadia (1 t/m 6). Voor eventuele grondnesten geldt dit ook. Nadat het nest is behandeld met RUFIX® hoeft dit niet te worden afgezogen. Het nest zal na verloop van tijd biologisch worden afgebroken.
Rufix is een 100% biologisch middel en is gemakkelijk zelf aan te brengen met een plantenspuit of rugspuit. Kijk voor meer informatie de instructievideo.


Rufix is in liter flessen of 5 liter cans exclusief verkrijgbaar bij Welkoop Staphorst

YouTube video