Wie was er voor jou in deze Corona periode?
SWS heeft inwoners van Staphorst in het zonnetje gezet!

Op de oproep “Wie hielp jou tijdens de Coronacrisis en verdient het om in het zonnetje gezet te worden?” kwamen hartverwarmende reacties binnen. SWS heeft een loting gedaan waardoor 4 nominaties in het zonnetje werden gezet!

Martine en Annelies wisten niet wat ze zagen toen ze op de fiets aankwamen bij hun ouders. Ze waren uitgenodigd om even gezellig op de koffie te komen. In de voortuin stonden hun ouders hen op te wachten, samen met gitarist en zanger Melcher de Vries van Gitaarschool Meppel en drummer Joran Dijkstra van Dijkstra Drums en 2 medewerkers van SWS. 
De zussen hebben genoten van 2 nummers die speciaal voor hen werden gespeeld, Everything van Michael Bublé en Happy van Pharell Williams. Tot slot kregen zij bloemen overhandigd. In de coronatijd hebben hun ouders veel hulp ontvangen van hun dochters. Ze vonden daarom dat zij een dikke pluim hadden verdiend!

Andere inzendingen die werden verrast met bloemen: 

  • Anneke Kuiers: zij werd genomineerd door haar moeder mevrouw Boldewijn omdat zij veel voor haar moeder heeft  betekend in de Coronatijd. 
  • Henk Troost van de Klussendienst SWS: hij werd genomineerd door Jan Vos omdat hij ook tijdens Coronatijd klusjes heeft gedaan in de tuin en in huis. 
  • Vrijwilligers van Bibliotheek Staphorst: omdat dankzij hun extra inzet de bibliotheek weer open kon tijdens de Coronatijd. Zij werden genomineerd door Astrid Botter. 

Stichting Welzijn Staphorst (SWS) is een zelfstandige welzijnsorganisatie voor de inwoners van Staphorst, Rouveen en IJhorst vanaf 24 jaar. SWS is de spin in het web van het vele aanbod in Staphorst, Rouveen en IJhorst. Zie ook: www.sws-staphorst.nl