Ook weer zin aan een orgelconcert, gewoon in de kerk? Dan bent u D.V. dinsdag 7 juli welkom bij het orgelconcert op het Zwier van Dijk orgel. Die avond wordt voor de orgelliefhebber een feest van herkenning. Martin Mans speelt o.a. Aria op de G-snaar (Bach), Koekoek en Nagtegaal-concert (Händel), Toccata uit ‘Suite Gotique Boelmann en improvisaties van Mans zelf over ‘Van U wil ik zingen’, psalm 108 en Amazing Grace. Ook geeft de organist de gelegenheid enkele verzoeken tot improvisaties aan te dragen. 

Na lange tijd is het voor maximaal 100 personen weer mogelijk het concert bij te wonen. Beneden in de kerk zijn via een scherm de verrichtingen van de organist te volgen. Bezoekers dienen vooraf te reserveren via info@orgelcomitegenemuiden.nl . Tijdens de avond gelden de algemene richtlijnen van het RIVM. Wie ziek is, of verkoudheidsklachten heeft, blijft dus thuis. Ook zal er geen koffie of thee worden geschonken.

De avond begint om 20.00 uur. De deuren van de kerk zijn om 19.30 uur open. De toegang tot het concert is gratis. Bij de uitgang wordt gecollecteerd voor het Orgelcomité Genemuiden. Evenals de voorgaande concerten van dit seizoen is het concert ook weer als livestream te volgen via het youtubekanaal Orgelcomité Genemuiden. Graag attenderen we u op de mogelijkheid om ook dan middels een donatie Orgelcomité Genemuiden te steunen.