De eerste week na de (her)opening van de Dorcaswinkel is achter de rug en wat is het goed verlopen ondanks alle aanpassingen en beperkingen die we noodgedwongen moesten doorvoeren. De aangepaste openingstijden naar 12 uur ipv 10 uur zorgden ervoor dat er veel klanten ‘s morgens onverrichterzake naar huis moesten keren. Daarom hebben we besloten om miv 30 juni weer terug te gaan naar de vertrouwde openingstijd van 10 uur. Let op ! De ingang is nu aan de zijkant. Voordeur is nu alleen nog uitgang.

Het meenemen van de kinderen kunnen wij nog niet aanmoedigen, maar wij vertrouwen op uw medewerking en verantwoordelijkheid als u de kinderen toch meebrengt. Het is namelijk niet gewenst dat zij zonder uw begeleiding door de winkel lopen en op de speelgoedafdeling spelen. Kijk op onze website dorcaswinkelgenemuiden.nl voor verdere informatie.

Wij hopen u ondanks (of dankzij!) deze maatregelen een fijn winkelmoment te bieden. Vanaf 30 juni kunt u profiteren van 50% korting op de zomerkleding en schoenen.

Graag tot ziens.