Met verwachting zingen en God aanbidden ligt in het woord EXPECT, wat verwachting betekent.Dit is het thema van de livestream aanbiddingsavond van zondag 14 juni die door worshipband Solid United uit Rouveen en regiokan worden mee beleefd. Gevuld met mooie lofprijs- en aanbiddingsliederen van Opwekking, RenD Collective, Heartbeat Worship, Mozaïek Worship etc.

Vanaf 19:00 uur is dit te volgen via de link op de website: www solidunited.nl enfacebook en instagram van Solid United.Ook alles rondom de band heeft de afgelopen tijd stil gelegen en we zien er enorm naar uit om weer door zang en muziek
samen God te aanbidden.

Op 1 maart jl. speelde en zong Solid United in een dienst met Woord en aanbidding in Staphorst.Vanaf 2014 is deze interkerkelijke worshipband dienend actief in diverse gemeente in de regio.