Zit u door de coronacrisis gedwongen thuis, dreigt u werkloos te raken of draait u als zzp’er minder omzet? Dan willen we u als gemeente helpen om aan uw toekomst te werken. Wij bieden 25 inwoners uit de gemeente Staphorst drie maanden lang het online cursusaanbod van RegioOpleiders gratis aan. Dit aanbod geldt ook als u al wat langer op zoek bent naar werk en/of een uitkering krijgt.

Er zijn veel verschillende cursussen die u kunt volgen. Van een cursus Excel, Leren presenteren, basiskennis van een vreemde taal tot bijvoorbeeld marketing- en salestrainingen. U kiest zelf de cursus die bij u past. In drie maanden tijd mag u zoveel cursussen volgen als u wilt. Sommige cursussen duren enkele avonden, ander duren langer. Een overzicht van cursussen en trainingen is te vinden op www.regioopleiders.nl.

Wethouder Alwin Mussche: “We zien dat een deel van onze inwoners door de coronacrisis daadwerkelijk hun baan is kwijtgeraakt, of nu minder uren werkt. Daarom bieden we juist nu dit aanbod aan.”

Voor wie is aanmelden mogelijk?

  • als u door de coronacrisis zonder werkt bent komen te zitten, of;
  • langere tijd geen werk hebt, of;
  • een uitkering ontvangt;
  • door de coronacrisis als zzp’er minder omzet hebt, of;
  • zich als zzp’er wilt laten omscholen.

Hoe meld ik mij aan?

Bent u inwoner van Staphorst en wilt u gebruik maken van dit aanbod? Mail uw gegevens (voor- en achternaam, adres, telefoonnummer en uw huidige werksituatie) naar reintegratie@staphorst.nl. Wij behandelen de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst.

Als uw aanmelding is goedgekeurd, krijgt u een bevestiging en sturen we uw gegevens naar RegioOpleiders. U krijgt van RegioOpleiders een link toegestuurd, waarmee u kunt inloggen op het aanbod met cursussen.