YouTube video
Omdat de Lentemarkt in Maartensdijk dit jaar vervalt heeft de organisatie van de Lentemarkt een cadeauactie opgezet in samenwerking met een hortensiakweker die door de situatie met veel hortensia’s blijft zitten. Met deze actie zamelen we geld in voor stichting HCR die daarmee veel kinderen in Roemenië kan helpen en helpen we tegelijk in deze moeilijke tijden ook een kweker. Doet u mee?

De hortensia’s komen vers en rechtstreeks van de kweker en zijn van uitstekende kwaliteit. Hortensia’s kunnen zowel binnen als buiten worden gezet en zijn leuk om zelf te kopen, leuk om te geven voor moederdag of aan een familielid/naaste die nu wel een bloemetje kan gebruiken.

Prijzen:1 hortensia (rood, roze, blauw of wit) 3 hortensia’s
6 hortensia’s€ 7,50 € 20,00 € 35,00De potmaat is 14 cm, de hoogte ca. 30-40 cm en zoals u bovenaan deze flyer ziet zijn er vier kleuren hortensia’s en hebben de hortensia’s veel mooie bloemen!

Bestellen? Kan voor Maartensdijk, Staphorst en Hoogeveen
Vermeld bij het bestellen uw naam en adres en hoeveel hortensia’s u wilt bestellen en welke kleur(en) u wilt. U kunt alleen contactloos betalen door middel van een tikkie/betaalverzoek of door het geld vooraf over te maken.

MaartensdijkBestel de hortensia’s door te appen, sms’en of te bellen naar 06-14678672 of stuur een mail naar hcrmaartensdijk@live.nl Afhalen kan bij zorgboerderij Nieuw Toutenburg, Dorpsweg 85 in Maartensdijk op vrijdag 8 mei van 15-18 uur en 19-21 uur en op zaterdag 9 mei van 9-12 uur door middel van een contactloze drive-in. Wij bezorgen gratis (contactloos) binnen gemeente De Bilt op vrijdag 8 mei of zaterdag 9 mei.

Staphorst/HoogeveenBestel de hortensia’s door te appen of sms’en naar 06-10156167 (Caroline) of 06-30592457 (Grietje) of stuur een mail naar info@carolinefotokaarten.nl.
Afhalen kan bij Kooiker Installatie, Weth. Klompstraat 6 in Staphorst op zaterdag 9 mei van 9-12 uur. Voor omgeving Hoogeveen kan het tegenover Kometenlaan 97 in Hoogeveen op zaterdag 9 mei van 16-17 uur. Beide locaties via een contactloze drive-in.

Iemand verrassen?Geef de hortensia(s) cadeau! Als u iemand wilt verrassen met een hortensia, bezorgen wij deze hortensia(s) voor u binnen gemeente De Bilt, Staphort en Hoogeveen contactloos (volgens de richtlijnen van het RIVM) op vrijdag 8 mei (alleen gemeente De Bilt) of zaterdag 9 mei (alle 3 gemeentes)voor
€ 1,50 extra met daarbij een kaartje met uw naam erop. Geef dit bij uw bestelling aan.