Stichting Welzijn Staphorst heeft besloten om al haar ontmoetingsactiviteiten tot nader orde te annuleren in verband met het corona virus.

Naar aanleiding van telefonisch overleg met de GGD en het uitgebrachte advies vanuit de overheid is de organisatie tot dit besluit gekomen. SWS heeft te maken met een grotendeels kwetsbare groep mensen en wil daar als organisatie haar verantwoordelijkheid in nemen. De ontmoetingsactiviteiten zijn tot nader orde, maar tot in ieder geval 31 maart geannuleerd.

Het bezorgen van Tafeltje Dekje maaltijden en vervoer met AutoMaatje zal, met de nodige hygiënemaatregelen, wel doorgaan.

Het team van SWS zal volgende week overleg plegen over mogelijkheden voor inwoners die zich, naar aanleiding van dit besluit, wellicht wat (meer) eenzaam gaan voelen. Meer informatie via: www.sws-staphorst.nl of via telefoon: 0522 – 465143 of e-mail:  info@sws-staphorst.nl