STAPHORST – Ben jij een jongere van 12 tot 20 jaar uit Rouveen, Staphorst, IJhorst of Punthorst en bezoek je het (speciaal) onderwijs buiten je woonplaats of vind je het lastig om contact te maken met leeftijdsgenoten in je eigen omgeving? Voor jou en je ouders (als je samen wilt komen) organiseert Saam Welzijn op donderdagavond 13 februari 2020 een ‘meedenkbijeenkomst’ om hierin verandering te brengen.

Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving, kom dan op donderdag 13 februari, met of zonder je ouder(s), naar de ‘meedenkbijeenkomst’ in het Dienstencentrum, Berkenlaan 1 in Staphorst. Vanaf 19.15 uur staan de koffie en thee klaar, om 19.30 begint de avond. 

Interesse? Meld je/jullie snel aan (bij voorkeur vóór dinsdag 11 februari) bij Nanda Knol, 06-49399366 of via n.knol@saamwelzijn.nl