Op D.V. woensdag 19 juni organiseert NPV Staphorst-Rouveen een ouderenmiddag. Die middag is Henk Koobs van de Historische Vereniging Staphorst uitgenodigd om wat te vertellen over Staphorst. Zijn verhaal zal ondersteunt worden met beelden uit het archief van de Historische Vereniging. Voor de ouderen zal dit herinneringen aan vroeger oproepen, hoe het vroeger was in Staphorst, aan de streek, de gewoontes en gebruiken. Dit alles vindt plaats onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers. U bent van harte welkom die middag, die u kosteloos wordt aangeboden door de plaatselijke NPV.

De middag zal gehouden in De Bron, Churchilllaan 2 in Staphorst, van 14:30-16:30. Wilt u de middag bijwonen, maar hebt u moeite met het vinden van vervoer, dan kunt u contact opnemen met Trijntje Kuijers: 06-40017114.