Morgen – zaterdag 18 maart –  gaat de eerste editie van Vintud in Rouveen plaatsvinden op het Kerkplein in Rouveen. Tussen half 10 en half 1 kan je gezellig komen snuffelen tussen alle tweedehandse kleding en speelgoed wat te koop wordt aangeboden. Het lijkt nu al een groot succes te worden want we hebben meer dan 40 verkopers! We hebben al diverse kledingstukken voorbij zien komen die te koop worden aangeboden en dat zag er veelbelovend uit!  Kom jij gezellig snuffelen?
Naast de Vindut in Rouveen hebben wij ruimte vrijgehouden voor basisschoolkinderen die daar met een kleedje spulletjes willen verkopen. Dit is gratis en mag van alles zijn. Denk je nou, ik heb nog genoeg spulletjes om te verkopen? Laat je kind rustig komen met een kleedje, tussen half 9 en half 10  kan je je kleedje gezellig aankleden.