Op zaterdag 18 maart houden wij de eerste editie van Vindut in Rouveen. Na jaren het succes van de kledingbeurs is het idee om deze activiteit nu in een nieuw jasje voort te zetten. Een markt met (nog nette) tweedehands volwassen/kinderkleding en speelgoed. Daarnaast is er ruimte voor een kleedjesmarkt voor de kinderen (basisschool) die het leuk vinden om spulletjes te verkopen.

Voor Vindut kun je een tafel huren en je eigen tweedehands kleding en/of speelgoed verkopen. Het huren van een tafel kost €8,00. (max. 2 personen per tafel) Het inrichten van je tafel en de opbrengst van je verkoop is voor jezelf!

Voor de kinderen die op de basisschool zitten, is er ruimte voor een kleedjesmarkt. Hiervoor is aanmelden niet nodig. (Het is op eigen risico, vanuit de Munnikenslag kunnen wij geen toezicht houden.) Neem je eigen kleedje mee en verkoop je spulletjes, ook hiervoor geldt dat de opbrengt voor jezelf is!

Aanmelden:

https://munnikenslag.nl/vindut-in-rouveen-2023/

Geef je snel op vóór 1 maart. Bij opgave gaan we ervan uit dat je er ook bent.

Wanneer: Zaterdag 18 maart
Tijd: 9.30 tot 12.30 uur
Waar: Kerkplein Rouveen