Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland de diagnose kanker waarvan gelukkig  81% van geneest. Maar dat móet en dat kán beter! Jij kan daar nu samen met Boer Staphorst een steentje aan bijdragen tijdens de Boer KiKa-weken. “Samen met onze klanten kunnen we het verschil maken en steunen we onderzoek naar kinderkanker”, zegt Erik Wielink, marketing manager bij Boer. 

“Afgelopen jaar kwamen wij in contact met de familie Veldman uit Staphorst. Hun oudste dochter Loïs is in 2015 op bijna 3-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Om haar te eren hebben zij meegedaan aan Giro di KiKa en daarmee veel geld opgehaald. We wilden graag een steentje bijdragen aan hun actie, maar deze kwam eigenlijk net iets te vroeg voor ons om een grote actie op touw te zetten. Toch liet het ons niet los om ons in te zetten voor KiKa en daarom hebben we besloten om in de zomervakantie een actie hieraan te wijden waarin we ons samen met onze klanten kunnen inzetten voor dit goede doel: de KiKa knuffelkorting.” 

Boer Staphorst heeft een groot aantal KiKa beren ingekocht waarvan de opbrengst volledig naar KiKa is gegaan. Klanten kunnen vanaf 25 juli één (of meerdere) van deze beren aanschaffen voor €15,-  per stuk, dit bedrag gaat ook volledig naar KiKa. Een dubbele donatie dus! Koop jij een beer? Dan krijg je ook nog eens 15% korting op één artikel naar keuze.

Tijdens de actieperiode is er ook een leuke speurtocht door de winkel uitgezet voor kinderen. Voltooi je deze speurtocht? Dan ligt er een kleine verrassing op je te wachten!

De KiKa knuffelkorting loopt tot 27 augustus 2022, kijk voor meer informatie op www.boer-staphorst.nl/kika-weken.

Liever jouw steentje bijdragen aan deze actie op een andere wijze? Dat kan ook! Via de speciale actiepagina kan jij een vrijblijvende donatie doen welke volledig ten gunste komt van KiKa.