Wij zijn weer open vanaf donderdag 19 november volgens de coronamaatregelen die golden vanaf 14 oktober. Dat betekent dat u weer van harte welkom bent voor het lenen en terugbrengen van materialen. Het aantal bezoekers wordt gecheckt aan de hand van het mandje dat u meeneemt bij binnenkomst.


Voor een lees- of werkplek kunt u reserveren bij de balie. Ook voor het deelnemen aan activiteiten is reserveren verplicht. De taalcoaches mogen weer taalles geven en u kunt ook weer de taalochtend op de dinsdag met Elly Potgieter bezoeken.

Nederland Leest
De campagne Nederland Leest is nog verlengd tot 14 december. Als u het gratis boek ‘Het zwijgen van Maria Zachea’ nog niet heeft, kunt u het nog ophalen zolang de voorraad strekt.
Vanaf 20 november kunt u stemmen op uw favoriete ‘elfje’.  De gedichten hangen in de bibliotheek en zijn te vinden op onze website waar u ook digitaal kunt stemmen. Het winnende gedicht drukken we af op een t-shirt of tas voor de winnaar. Deze gedichtenwedstrijd organiseren we naar aanleiding van het thema ‘Kleine geschiedenis, grote verhalen’ .
Kijk voor meer informatie en onze openingstijden op onze website www.bibliotheekstaphorst.nl