Regio Zwolle richt zich op talent ontwikkelen en benutten met als doel economische groei. Om werkgevers te helpen investeren in zichzelf en hun mensen, is ‘Upgrade Jezelf’ opgericht.

De beste mensen op de juiste plek

Jongeren moeten in de regio werk weten te vinden en werkgevers moeten investeren in wendbare werknemers. Iedereen die kan en wil werken moet de kans krijgen mee te doen en te groeien. Het is tijd om te investeren in mensen. En daar zijn financiële middelen voor: tijd voor een upgrade! ‘Upgrade Jezelf’ is een platform vol inspirerende verhalen, handige tools, een netwerk van specialisten en een financieel steuntje in de rug vanuit het Ontwikkelfonds Regio Zwolle.

Financiële steun voor mkb’er, werkgever of zzp’er!

Het Ontwikkelfonds Regio Zwolle is een onderdeel van Upgrade Jezelf. Overheid, onderwijs, werkgevers en vakbonden werken hierbij samen aan een vitale en veerkrachtige arbeidsmarkt door te investeren in mensen: een leven lang ontwikkelen. Het Ontwikkelfonds Regio Zwolle helpt ondernemers om dit mogelijk te maken. Ben je mkb’er, werkgever of zzp’er? Is jouw bedrijf gevestigd in Regio Zwolle en wil je extra investeren in de skills en knowhow van je (toekomstige) werknemers? Dan kun je een beroep doen op dit fonds.

Meer informatie

Benieuwd naar wat ‘Upgrade Jezelf’ voor jouw organisatie kan betekenen? En welke succesverhalen er zijn? Kijk dan op www.upgradejezelfregiozwolle.nl.