De komende 3 jaar is Bloemert sponsor van alle pupillen van VV Staphorst. “Wat is er nu mooier dan de toekomst van de club te mogen sponsoren” aldus Hendrik Bloemert. Als bedrijf investeren wij ook veel in jonge werknemers middels opleidingen en traineeship en dit sluit mooi aan bij het sponsoren van de pupillen van VV Staphorst. Mocht je dus een IT opleiding doen en op zoek zijn naar een baan; kijk op onze website.

Bloemert is een IT bedrijf met ongeveer 65 specialisten die dagelijks werken aan de meest uiteenlopende opdrachten. In de regio is Bloemert bekend als server-, netwerk- en werkplekbeheerder voor bedrijven. Naast het beheren van IT omgevingen zijn onze specialisten betrokken bij het ontwikkelen van diverse software oplossingen. Onze software developers of architecten werken aan oplossingen bij bijvoorbeeld RDW, Rabobank, Univé etc.

Ook heeft Bloemert een eigen softwareoplossing voor de woonbranche ontwikkeld onder de naam LogicTrade. Bedrijven als Trendhopper, Prominent, TotaalBED en Boer Staphorst werken met deze software.

Klaas Kooiker van de sponsorcommissie bedankt eigenaar Hendrik Bloemert