Benieuwd hoe we bij Royal Kids handen en voeten geven aan onze missie om kinderen een fijne opvangplek te bieden en tegelijkertijd hun ontwikkeling te stimuleren? Kom naar de open dagen op 9 en 10 juli van 9.30 tot 11.30 en van 15.30 tot 17.30!

Wij laten graag zien hoe wij spelen en werken en zorgen voor een fijne warme en betrokken sfeer. We zijn er goed in om elk unieke kind echt te zien en we spannen ons in om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de behoeften van het kind. Daarbij werken we graag samen met de ouders, want zij zijn de experts van hun kind!

Wij hebben een rustige babygroep waar de pm-ers de tijd nemen om uw kind te leren kennen en inspelen op het ritme en de behoeften van de baby/dreumes. En een peutergroep waar aandacht is voor elk kind doordat we bewust kleine groepen hanteren. We hebben een rijke speel/leeromgeving waar veel valt te ontdekken en leren, waar veel ruimte is voor vrij spel en eigen initiatief. We stimuleren de ontwikkeling maar vinden het belangrijk dat elk kind op z’n eigen tempo mag ontwikkelen. We stimuleren en begeleiden ook het omgaan met elkaar.

We werken voor de dagopvang en peuterspeelgroep met aansprekende thema’s en ontwikkelen van daaruit activiteiten die betekenis hebben voor de kinderen. We kijken daarbij naar de kinderen en sluiten aan bij hun belangstelling en ontwikkeling. We gaan eropuit in de buurt om te kijken hoe het eruit ziet en aan toe gaat in de echt wereld en spelen het daarna na in onze speelwereld. We gaan elke dag naar buiten en kleden ons op het weer. We werken met echte en natuurlijke materialen en leren hoe je daar mee om moet gaan.

Voor de BSO hebben we uitdagende speelruimtes binnen en veel ruimte buiten. We hebben ruimte voor risicovol spel, waarbij de kinderen leren omgaan met de omgeving en met materialen. We bieden veel ruimte voor eigen initiatief maar hebben zelf ook voldoende ideeën in onze rugzak om de kinderen hierin te stimuleren. We begeleiden de kinderen op het omgaan met eigen emoties en met elkaar in de sociale omgeving en op gezondheid en veiligheid.

We hebben nog plekjes vrij vanaf september! Kom met ons kennismaken en kom kijken en ervaren hoe we Royal Kids uw kind opvangen!

U bent van harte welkom om (met uw kind) te komen kijken op DV 9 of 10 oktober! U kunt vrij naar binnen lopen tussen 9.30 en 11.30 of tussen 15.30 3n 16.30 uur op Oude Rijksweg 448a in Rouveen.
Voor vragen kunt u bellen met Rolinda: 0629793063 of mailen: info@kinderopvang-royalkids.nl .