Op woensdagavond 10 juli organiseert Slager Dienstverlening voor de laatste keer voor de vakantie het werkcafé bij Restaurant Waanders. Van 19:30 tot 21:00 uur is iedereen van harte welkom om deel te nemen aan deze gratis en vrijblijvende bijeenkomsten.

Wat is het Werkcafé?
Het werkcafé is een initiatief van Slager Dienstverlening Uitzendbureau, speciaal opgericht om mensen te ondersteunen met vragen over werk. Of je nu op zoek bent naar een baan, overweegt om van branche te veranderen, of tips wilt ontvangen voor het sollicitatieproces, het werkcafé biedt een informele setting waarin je je vragen kunt stellen en waardevol advies kunt krijgen. Daarnaast is het ook een plek waar je vragen over CAO’s en arbeidsvoorwaarden kunt bespreken.

Wat kun je verwachten?

Bezoekers van het werkcafé kunnen rekenen op persoonlijke aandacht en begeleiding. Het team van Slager Dienstverlening luistert naar jouw verhaal en helpt je om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Dit kan op verschillende manieren, zoals:

  • Het afnemen van een competentietest
  • Het geven van inzicht in verschillende beroepen
  • Het aanbieden van een passende baan, direct tijdens de bijeenkomst

Kom langs en ontdek de mogelijkheden

Het werkcafé is volledig kosteloos en vrijblijvend. Iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van zijn of haar kansen op de arbeidsmarkt is welkom. Kom langs bij Restaurant Waanders en ontdek hoe Slager Dienstverlening Uitzendbureau jou kan ondersteunen in je zoektocht naar werk.

Tel: 0522 461 884
Email: info@slagerdienstverlening.nl