Tien prijswinnaars van de voorjaarsactie van Ondernemersvereniging Staphorst-Rouveen en de Stichting Ontdek Staphorst haalden vrijdagavond bij Phone House Staphorst hun hoofdprijs op. De jury trok hun namen uit meer dan dertigduizend ingevulde codes van de duizenden deelnemers. OSR-bestuurslid Richard Lok reikte vrijdag de hoofdprijzen uit. De gelukkigen gingen onder meer naar huis met een fiets, een elektrische step, dinerbonnen en een jaar gratis knippen.

De lucht in
Jolanda Kin springt bijna letterlijk en figuurlijk een gat in de lucht. Ze maakt straks tijdens de Balloonfair een ballonvaart. “Ècht…?”, is de enigszins beduusde reactie van de jonge prijswinnares. Op de vraag wie ze meeneemt de lucht in hoeft ze niet lang na te denken. “Mijn vriend gaat mee!”, is het blijde antwoord. Een andere prijswinnaar kan zijn auto na afloop van de prijsuitreiking laten staan. “Kan ik zo met de step naar huis?” vraagt Jan Hoxe nadat hij zijn gewonnen elektrische step in ontvangst neemt.

Opwarmertje

Na de feestelijke uitreiking van de prijzen van de voorjaarsactie breekt er de komende tijd nog meer feestelijke tijd aan. In september bestaat de Ondernemersvereniging Staphorst-Rouveen 75 jaar. Dat gaat gevierd worden met een jaar vol nieuwe acties. “Vanaf september tot en met volgend jaar organiseren we een aantal acties die helemaal in het teken staan van het jubileum”, kondigt voorzitter van de ondernemersvereniging Roel Buitenhuis aan. “Houd onze berichtgeving in de gaten”, zegt hij tot besluit.

Fotocredit: Ondernemersvereniging Staphorst-Rouveen