Lely Center Zuidwolde en Van Spijker Stalinrichting organiseren op 19, 20 en 21 juni demodagen voor de Lely Discovery Collector, een innovatieve mestrobot speciaal ontworpen voor mestvergisting. Geïnteresseerden zijn welkom van 09:30 tot 12:00 uur op het melkveebedrijf aan de Koloniedijk 60 in Vinkenbuurt.

Tijdens de demodagen worden bezoekers geïnformeerd over de voordelen van mono-mestvergisting en kunnen ze de werking van de Lely Discovery Collector live aanschouwen. Deze robot verzamelt mest efficiënt en draagt bij aan een continue aanvoer van verse mest voor vergisting, wat resulteert in duurzame energieproductie.

Er zijn diverse stands aanwezig waar experts uitleg geven over de techniek en praktische toepassingen van de mestrobot. Ook zal de Lely Sphere aanwezig zijn. Daarnaast deelt Arno van Spijker, van Van Spijker Stalinrichting/melkveebedrijf Van Spijker, zijn ervaringen met drie verschillende vloertypes die hij in zijn stal heeft getest, zodat veehouders weloverwogen keuzes kunnen maken wanneer zij kiezen voor monovergisting. Neem voor contact over de verschillende typen stalvloeren contact op met Van Spijker Stalinrichting via telefoonnummer 0529-481570.

Voor meer informatie over de Lely Collector kunt u contact opnemen met Harry Borst, accountmanager, via telefoonnummer 06 – 55 87 12 40 of e-mail hborst@zui.lelycenter.com. Mis deze kans niet om te ontdekken hoe de Lely Discovery Collector uw bedrijf kan helpen bij het verduurzamen van uw mestbeheer!