Op woensdagavond 12 juni start Slager Dienstverlening met het nieuwe werkcafé bij Restaurant Waanders. Iedere even week is iedereen op woensdagavond tussen 19:30 en 21:00 uur is van harte welkom om deel te nemen aan deze gratis en vrijblijvende bijeenkomst.

Het werkcafé is een initiatief van Slager Dienstverlening Uitzendbureau om mensen te ondersteunen met al hun vragen over werk. Of je nu op zoek bent naar een baan, overweegt om van branche te veranderen, of tips wilt ontvangen voor het sollicitatieproces, het werkcafé biedt een informele setting waarin je je vragen kunt stellen en advies kunt krijgen. Daarnaast is het ook mogelijk om vragen over CAO’s en arbeidsvoorwaarden te bespreken.

Bezoekers van het werkcafé kunnen rekenen op persoonlijke aandacht en begeleiding. Het team van Slager Dienstverlening luistert naar jouw verhaal en helpt je om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Dit kan onder andere door het afnemen van een competentietest, het geven van inzicht in verschillende beroepen, of zelfs door je direct een passende baan aan te bieden.

Het werkcafé is volledig kosteloos en vrijblijvend, en staat open voor iedereen die geïnteresseerd is. Kom langs bij Restaurant Waanders en ontdek hoe Slager Dienstverlening Uitzendbureau jou kan helpen bij je zoektocht naar werk.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Slager Dienstverlening, tel. 0522 461 884 of mail info@slagerdienstverlening.nl