Tijdens de Melkvee Innovatiedagen bij ons lid Mts. Dunnink in Staphorst op 5 en 6 april werd ook onze stand druk bezocht. De bezoekers proefden de lekkerste kaasspecialiteiten, praatten gezellig bij en sommigen deden mee aan onze competitie ‘kaassjoelen’. We gaven kleurplaten mee in de vorm van een kaasetiket om in te kleuren en lege kaasetiketten om zelf te ontwerpen. En wat werden we verrast door prachtige, kleurrijke kleurplaten en ontwerpen! Het was mooi om al die verschillende inzendingen van allerlei verschillende leeftijden te ontvangen.

De volgende winnaars hebben een prijs in ontvangst genomen: Lieke Petter (2 jr.), Julian Brouwer (6 jr.), Daan Timmerman (7 jr.), Sanne Dunnink (9 jr.), Sophie Timmerman (10 jr.), Klaasje Slager (35 jr.) en Corrie van Rees (61 jr.).

Allemaal gefeliciteerd met jullie welverdiende prijs. Alle andere inzenders ook hartelijk dank voor jullie mooie, kleurrijke platen!