Zo, de eerste avond zit er op!  Wat een dag, toch hebben we ook wel weer een tikkeltie stress gehad.
Dat hebben we eigenlijk altijd bij de eerste avond maar deze keer…

Want mensen, de weermannen / weervrouwen hadden voor deze avond niet zulk prachtig weer in petto! Nieuwleusen ging zelfs over op alleen een 5 km route.

Gelukkig hadden ze het (weer) mis en was het prachtig wandelweer! Sommige stukken op de route was het zelfs ietwat aan de warme kant, maar nobody klaagde hierover!

O ja de traktatie van de LIDL was ook bijna in het water gevallen, alles was netjes geregeld alleen wisten ze hier in het filiaal Staphorst nergens van, maar ook dat is mooi op tijd toch nog weer goed gekomen.

Ook nog een mooi woord geleerd: multitasking! Het schijnt dat vrouwen dat kunnen en mannen niet. Nou hebben we het even opgezocht wat de betekenis hiervan is: dan kun je meerdere EENVOUDIGE dingen tegelijk doen! Met name EENVOUDIG is hierin belangrijk. Goed dat mogen de vrouwen wat ons betreft dan beter kunnen, morgen stukkie over wat mannen goed kunnen: dat zal wel een heel verhaal worden😊

———————————————————————————————————————————-

Morgen Rouveen: de weersvoorspelling is Super, hopen dat ze deze keer gelijk hebben. Ook deze avond kan er nog gewoon ingeschreven worden, zowel voor 1 avond als nog voor 4 avonden!
Kom allen lekker wandelen, spreek je elkaar ook nog eens weer een keertje! Uit betrouwbare bron vernomen dat er dit keer zelfs tweemaal een traktatie zal zijn.

De teller staat nu op 1135 deelnemers, 10 meer dan vorig jaar! Kom op, we willen graag eens de 2000 aan tikken en de centjes zijn we hard nodig voor onze jubileumtocht DIEKLOOP 2.0 in September.

Allen hartelijk dank voor uw komst en tot morgen hopen we!

Stichting Wandel Organisatie Staphorst.