Op zaterdag 11 mei geven de broers Hermen en Roderick van Arnhem een concert bij Content Orgels. Zij zullen samen met Vincent de Vries dit concert verzorgen.

Hermen is in verschillende kerken kerkorganist en studeert bij Harm Hoeve. Roderick zal op deze avond de vleugel bespelen. Roderick volgt op dit moment pianoles bij Jaap Eilander. In september hoopt hij te starten op het conservatorium in Zwolle. Naast diverse solo’s zullen de broers ook een aantal stukken samen spelen. Kortom, een afwisselend en muzikaal programma.

Verder zal op deze avond Vincent de Vries concerteren. Vincent de Vries is een bekende naam in de orgelwereld. Na zijn piano- en orgelstudie in Nederland volgde een studie en benoeming in de Verenigde Staten. Sinds september 2010 is Vincent benoemd tot “Professor of Piano and Collaborative Piano” aan de Yonsei University in Seoul, een van de meest vooraanstaande universiteiten in Zuid-Korea. Tevens geeft hij recitals en masterclasses aan de universiteiten in Amerika en Azië. Ook nam hij veel cd’s op in bekende kerken in ons land (Amsterdam, Kampen, Utrecht en Maassluis). Hij is regelmatig in Nederland om zowel piano- als orgelconcerten te geven.

Het grootste deel van het concert wordt gegeven op het concertorgel van Content, de Concerto Jubileo 40. Daarnaast zal er een hybride orgel bespeeld worden, een combinatie van pijpwerk en digitale stemmen. De vleugel, een Yamaha C5, wordt geleverd door Verhoog Muziek (Nijkerk).

De aanvang van het concert is om 20.00 uur, vanaf 19.30 zijn de deuren geopend aan de Mariënhoef 7. Plaatsen reserveren kan middels een mail naar marketing@contentorgels.nl, of bel naar tel. 0341-554876.