Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam van massage praktijk Gerco Talen speelde vrijdagavond hun laatste uitwedstrijd in Deventer.Tegen Swift 14 gingen Nico Drost, Jennieke Krale en Roel Brakke Drost er met veel enthousiasme tegenaan.

Na drie enkelpartijen zetten Nico, Jennieke en Roel gelijk de toon door Swift 14 op een 0-3 achterstand te zetten. Het dubbel hierna werd door Nico en Jennieke gespeeld. Het was ongelooflijk spannend, want de duo’s waren aan elkaar gewaagd. Het duo van Swift 14 won in vijf games. In zijn tweede en derde enkelpartij had Nico ook geen succes en bleef in deze wedstrijd steken op 1 winstpunt. Jennieke had wel de wind in de zeilen, zonder slag of stoot behaalde zij 100% resultaat in alle drie enkelpartijen. Roel won ook zijn tweede enkelpartij, maar in zijn laatste partij moest hij jammer genoeg toezien dat het kwartje net de andere kant opviel. Desalniettemin werd het een 4-6 winst voor Nico, Jennieke en Roel. Staphorst 2 werd uiteindelijk met 10 punten voorsprong kampioen in de 5e klasse.