Zaterdag 11 Mei is het eindelijk weer zover. De eerste open beker wedstrijd van het seizoen 2024 staat gepland. Na een heel nat voorjaar waarin we weinig mogelijkheden hadden om iets aan de baan te doen hebben we de laatste weken grote stappen kunnen zetten waardoor de baan inmiddels weer open is en we op 11 mei onze eerste beker wedstrijd meetellend voor het AMBC clubkampioenschap kunnen verrijden.

Er zullen dit jaar wel paar kleine wijzigingen zijn ten opzichte van vorig jaar: Allereerst hebben we op veler verzoek de damesklasse toegevoegd aan het programma. Deze klasse zal dus ook meedraaien voor het clubkampioenschap. Ten tweede zullen wij dit jaar gaat draaien volgens onderstaand tijdschema:

10.00u aanmelden
11.00u training
13.00u wedstrijden
16.30u prijsuitreiking

Alle onze wedstrijden zijn weer open-beker wedstrijden, waarbij er dus wordt gestreden voor een dag- uitslag, daarnaast tellen de vier wedstrijden mee voor ons clubkampioenschap. Dit betekent dat iedereen die lid is van de AMBC meestrijd voor het kampioenschap waarvan de huldiging aan het eind van het jaar zal plaatsvinden op onze feestavond. Enige uitzondering hierop is de Hobbyklasse, hierin wordt alleen gestreden voor de dag- uitslag.

De volgende klassen zullen elke wedstrijd aan de start verschijnen:
50cc
65cc kleine en grote wielen
85cc kleine en grote wielen
Hobbyklasse
Damesklasse
MX125
MX250
MX500
Superklasse

Aanmelden voor de wedstrijden kan zowel vooraf, als aan de baan op de ochtend zelf. Onze voorkeur gaat uit naar vooraanmelding, zodat wij de gegevens op tijd kunnen verwerken in het transponder systeem. Meld je dus snel aan voor de eerste open-beker / clubcross van 11 Mei via onderstaande link op Moto-Inside:

https://app.motoinside.app/events/5303

We hopen op 11 mei een groot startveld te mogen begroeten. Tot dan en houd onze socials in de gaten voor de laatste info.