Het 1e Staphorster jeugdtafeltennisteam van Installatiebedrijf Stegeman doet nog steeds goede zaken. Afgelopen zaterdagmorgen speelde het team hun laatste uitwedstrijd tegen het 3e team van GTC uit Genemuiden.
Mark de Witte, Naut Brakke en Ezra Drost hebben de wind in de zeilen. Mark begon als eerste aan zijn eerste enkelpartij die hij met overmacht wist te winnen. Ook in de laatste, zijn tweede enkelpartij kreeg Mark weinig tegenstand. Daarna was Naut aan de beurt, die zijn enige enkelpartij met gemak wist te winnen.

In het dubbel dat Naut en Ezra voor hun rekening namen, was het wederom eenrichtingsverkeer. Ezra moest ook nog zijn enkelpartij spelen en won deze in drie games. Staphorst 1 was oppermachtig en slaagde met  0-5 winst met vlag en wimpel. In de poule eindigen ze op de 2e plaats, een geweldige prestatie voor het team dat voor het eerst in de competitie speelt.

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko speelde maandagavond 15 april al hun laatste wedstrijd van de voorjaarscompetitie 2024. Het 1e team van DTV ’84 uit Dalfsen gaven sportief tegenstand, maar Staphorst 1 met Albert Kuiper, Jeroen Delhaas en Sibrand Hassing gingen met de winst aan de haal. Albert bond als eerste de strijd aan tegen Jeroen Kamps, hierin moest hij zich gewonnen geven. Hierna schakelde Jeroen zijn tegenstander John Schakelaar uit, waarna Sibrand er nog een schepje bovenop deed ten koste van Arjan ten Kate. Albert en Jeroen gingen voortvarend te werk in het dubbel, waarmee een voorsprong van 1-3 werd bereikt. Uiteindelijk wonnen Albert. Jeroen en Sibrand elk twee enkelpartijen, hun enige struikelblok was Jeroen Kamps van DTV ’84. Uitslag 3-7 voor Staphorst 1. Met een vijfde plaats in de poule is het afwachten of het team in de derde klasse kan blijven.