Wilt u meer achtergrond informatie over de onderwerpen die op agenda van de gemeenteraadsvergadering staan? Luister en kijk dan eens naar lokale omroep DNO Media.

Eens per maand gaan verslaggevers van de lokale omroep voorafgaand aan de raadsvergadering in gesprek met raadsleden over interessante onderwerpen die op de agenda staan. Hoe kijkt de fractie aan tegen het onderwerp? Hoe hebben zij zich op dit onderwerp voorbereid? Wat is voor hen belangrijk in de discussie in de raad? Na de gesprekken met één of twee fracties is het mogelijk om de raadsvergadering verder via DNO Media te volgen via de volgende digitale tv kanalen:

  • Ziggo: 44
  • KPN: 1406
  • Caiway: 69
  • Canal Digitaal (Tweak): 275
  • Fiber/Stipte: 920
  • Global-XS: 132
  • T-Mobile: 801

DNO Media is te beluisteren via 106.6 FM.

Verslaggever worden bij DNO Media?

Sinds enkele jaren verzorgt DNO Media radio en tv uitzendingen voor de gemeenten De Wolden en Staphorst. DNO Media schenkt aandacht aan cultuur, religie, politiek, sport en educatie in de beide gemeenten.

Met name voor de gemeente Staphorst is DNO Media op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die willen meewerken aan programma’s over politiek en plaatselijk nieuws. Daarnaast is er behoefte aan mensen voor technische ondersteuning. Ervaring is niet vereist, er is een interne opleiding.

Wilt u verslaggever worden? Technische ondersteuning bieden of meer weten over de mogelijkheden? Bel met Klaas Jonkman via 06 – 25 04 50 55.