Over peuteropvang ‘t Speulhuus:

Iedere ochtend is er een vast dagritme, deze houvast is voor peuters belangrijk, omdat hierdoor het wennen in de groep in een andere omgeving makkelijker verloopt. Sommige kinderen hebben een extra steuntje in de rug nodig om tot ontwikkeling te komen en zij komen binnenkort in aanmerking voor een VE plek, hiervoor is een VE indicatie nodig. Tijdens alle dagdelen wordt er gewerkt met het programma Uk & Puk, de pedagogisch medewerkers worden opgeleid in Peutersprongen en er wordt samengewerkt met vele (keten)partners. Natuurlijk bent u als ouder de belangrijkste contactpersoon. De pedagogisch medewerkers hebben ook contact met basisscholen OBS de Berkenhorst en Christelijk Nationale School, de bibliotheek en het consultatiebureau. De peuteropvang zit in het zelfde gebouw als de beide basisscholen OBS de Berkenhorst en de Christelijke Nationale School (CNS). U mag altijd vrijblijvend komen kijken

Wist u dat bij een gemiddeld jaarinkomen de kosten voor twee halve dagen peuteropvang rond de 30 euro liggen? Op onze website vind u een rekentool waarmee u direct kunt zien wat peuteropvang bij Spelerwijs voor u zou kosten. Voor vragen staan we graag telefonisch te woord op 0528231114 of u kunt onze website bezoeken www.spelerwijs-hoogeveen.nl.

Peuteropvang ’t Speulhuus
Staphorsterkerkweg 42 Staphorst