NIEUWLEUSEN – Toerclub Nieuwleusen organiseert in april opstapdagen voor iedereen die kennis wil maken met de Toerclub en racefietsen in clubverband.

De opstapdagen zijn bedoeld voor zowel beginners als gevorderde fietsers. In de maand april willen we iedereen op een leuke en vrijblijvende manier laten kennismaken met onze toerclub. Ben je een ervaren fietser, maar mis je de gezelligheid? Of heb je extra motivatie nodig? Misschien wil je graag leren fietsen en heb je begeleiding en tips nodig voor het fietsen in groepsverband? Het fietsen in een groep kan je helpen om je conditie te verbeteren en je techniek te perfectioneren. Wellicht smaakt het naar meer en word je lid van Toerclub Nieuwleusen! Voor € 45.00 per jaar ben je al lid.

De dames hebben op dinsdag hun eigen avond. We starten met meerdere groepen in verschillende snelheden (26-28-30 km/u). Zo kan iedereen fietsen op zijn eigen tempo. Ook is het voor beginners zeker leuk om mee te gaan! Meld je aan voor de opstapdagen en we zien je 2 april om 18.30 uur op ons Startpunt bij de Punthorst.

Heren zijn deze dinsdagavond ook van harte welkom (als zij zich kunnen terugvinden in de snelheden). Daarnaast zijn zij ook van harte welkom om mee te fietsen op de zaterdagmiddag waar er om 13:30 uur wordt gestart vanaf de Punthorst.

Aanmelden voor de opstapdagen kan via het aanmeldformulier op www.toerclubnieuwleusen.nl of door een e-mail te sturen naar info@toerclubnieuwleusen.nl. Wij zullen hierna contact met je opnemen.

Tot op de fiets!