Deze voormalige molenaarswoning in Rouveen is volledig gemoderniseerd en verduurzaamd. Energielabel A! Het betreft het voorste gedeelte van een karakeristieke woonboerderij met een fraai uitzicht over de Diek. Met vijf slaapkamers en ruimte voor thuiswerken, is het een perfecte gezinswoning. Door de slaap- en badkamer op de begane grond is de woning ook levensloopbestendig. In de garage zijn er mogelijkheden tot het realiseren van een grote slaapkamer.

De woonboerderij is omstreeks 1930 gebouwd en is met meer dan 180 m² woonoppervlak royaal te noemen.

In 2014 is de woning door de huidige bewoners volledig gemoderniseerd en verduurzaamd en het resultaat mag er zeker zijn. In 2022 is de inpandige garage met twee bovenliggende slaapkamers gebouwd.

Alle voorzieningen zijn op de begane grond aanwezig, zoals één slaapkamer, badkamer, bijkeuken, woonkeuken en sfeervolle woonkamer. Alle ruimten zijn stijlvol, gezellig en praktisch ingericht. Ook is vrijwel de gehele begane grondvloer voorzien van vloerverwarming voor extra comfort. Op de verdieping in totaal vier slaapkamers en een toilet.

Tijdens de verbouwing is de begane grond uitgerust met schuimbeton en voorzien van vloerverwarming, met uitzondering van de garage. De elektrische installatie is vernieuwd, andere keuken, nieuwe badkamer en kunststof kozijnen geplaatst. Bovendien zijn voorzetwanden en dakisolatie toegevoegd, waardoor in feite binnen de bestaande schil een nieuwe woning is gebouwd.

De verzorgde tuin is ingericht met sierbestrating, groot gazon en een sfeervol terras. Hier is volop speelruimte aanwezig.

Perceeloppervlakte 542 m².

voor meer informatie:
www.spansmakelaardij.nl
088 303 0900