Op 10 april 2024 staat het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi weer op de planning. Alle basisschoolleerlingen (van groep 5 t/m groep 8) uit de gemeente Staphorst mogen meedoen. Leerlingen van de CNS, OBS de Berkenhorst, OBS de Iekmulder, de Triangel en de Levensboom die mee willen doen hebben zich inmiddels aangemeld via school.

Andere kinderen uit de gemeente Staphorst die zich nog willen aanmelden kunnen dit individueel doen via: https://forms.gle/aXd1tziwho1tDUqp7. Aanmelden kan tot en met 20 maart aanstaande.

Er wordt van deze individueel aangemelde kinderen één (of meerdere) team(s) gemaakt. Dit team neemt deel aan het lokale schoolvoetbaltoernooi onder een neutrale vlag, dus niet gelinkt aan school. Het is vanwege de regels rondom het schoolvoetbaltoernooi voor dit team niet mogelijk om bij winst door te stromen naar de regionale, danwel landelijke finale(s).