Het is tijd voor de belastingaangifte 2023. Ook dit jaar staat de Bibliotheek Staphorst klaar voor iedereen die daarbij wel wat hulp kan gebruiken. De Bibliotheek Staphorst verzorgt deze hulp bij belastingaangifte tijdens spreekuren in maart en april 2024.

In de Bibliotheek Staphorst zijn de spreekuren op maandag 25 maart, donderdag 4 april, maandag 22 april en donderdag 25 april 2024 van 14.00 tot 17.00 uur. De hulp bij belastingaangifte is voor alle inwoners van de gemeente Staphorst. Dus ook voor inwoners die geen lid zijn van de Bibliotheek. De kosten bedragen 30 euro per aangifte. Voor mensen met een inkomen tot 120 procent van de bijstandsnorm is de hulp bij belastingaangifte gratis.

Meer informatie
Interesse in de hulp bij belastingaangifte? Neem dan contact op met de Bibliotheek Staphorst, telefoon: 0522-462044. Meer informatie is ook te vinden op www.bibliotheekstaphorst.nl/agenda