Zoals velen ongetwijfeld weten, hebben wij een kledingcontainer waar je je gedragen kleding die nog een nieuwe ronde mee kan, kan inleveren. Deze kledingcontainer staat achter het dienstgebouw van de Hervormde kerk (Oude Rijksweg). Wij zijn blij dat er iedere keer zoveel kleding in de container ligt, zodat deze weer verder gebracht kunnen worden; naar ontwikkelingslanden of elders in ons land in de kringloop winkels van Dorcas worden verkocht.

Nu zijn wij op zoek naar iemand die de container in de gaten wil houden, iedere week even een blik erin werpen om te zien hoeveel er in zit, en zo nodig de open zakken dicht maken, en zit deze vol? Dan even contact zoeken met de chauffeur die de kleding dan weer op komt halen om naar een Dorcas depot te brengen.

Voor meer informatie of aanmelden dat je dit voor ons wilt doen, kun je contact opnemen met Hendrikje Veijer, 0643111192, of via de mail hendrikje90@hotmail.com

Namens de Werkgroep Dorcas Rouveen.