De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 waren de afgelopen week bij enkele wedstrijden actief.

Bij de Brink tot Brinkloop vindt de start plaats op de Brink in Deventer en de finish is op de Brink in Bathmen. Jeanette Mussche liep de afstand van 10 kilometer in een tijd van 59.13 minuten.

De Zandstuve Bosloop in Vroomshoop is de derde van de vijf wedstrijden van de Vechtdal Crosscompetitie, waarvan de door Loopgroep AG ’85 georganiseerde Zwarte Dennencross in Punthorst de tweede wedstrijd was. Dennis Brandenburg liep de korte cross over 5 kilometer in een tijd van 19.22 minuten en werd hiermee eerste bij de Mannen 40+. Jan Beldman werd tweede bij de Mannen 60+ met een tijd van 23.05 minuten en Rianne Niewold werd met 23.14 derde bij de Vrouwen senioren. Gerda de Groot liep 28.12, Fred Koningstein 28.58 en Helma Bloemert 29.59 minuten.

Bij de Wijthemerplasloop in Zwolle was een uitdagend parcours rond de Wijthemerplas uitgezet. Jordy Pasman liep de wedstijd over 10 kilometer in een tijd van 40.03 minuten. Edwin van Leussen liep een tijd van 40.29 en Rene van Leussen 48.54 minuten. Karlo Hoeve liep de cross over 5 kilometer in een tijd van 19.38 minuten. Erwin Kreule liep 19.55 minuten. Germien Krul werd met een tijd van 22.21 minuten derde bij de Vrouwen 50+ en Ronni Schuurman liep een tijd van 26.20 minuten.

Dennis Brandenburg nam in Harderwijk deel aan de IJsseldelta Crosscompetie. Deze competitie van vier wedstrijden wordt georganiseerd door atletiekverenigingen uit de regio IJsseldelta. Brandenburg liep hierbij de korte cross over 2500 meter in een tijd van 9.02 minuten en werd hiermee eerste bij de Mannen 40+.