Afgelopen vrijdag en zaterdag hield PV de Streekvliegers uit Staphorst haar jaarlijkse clubtentoonstelling. De vereniging kan terugzien op een geslaagd geheel. Vrijdagavond was het relatief rustig, echter zaterdagmiddag was de zaal goed gevuld.

Opvallend is het grote aantal bezoekers welke zelf geen duiven houden. De publieke bonnenverkoop was deze middag wederom een spektakelstuk. Het mooiste viertal was van Marcel Brand, Bert Bloemert had de mooiste oude doffer, Johan Schra de mooiste oude duivin (tevens de mooiste van het geheel), jeugdlid Bert Jan Krale de mooiste jonge doffer en Johan Brand de mooiste jonge duivin.

Het mooiste viertal van de jeugdleden was van Maickel Huls, gevolgd door Bert Jan Krale, Gerwin Coster, Laurens Kooiker, Leander Slager en Jesse Slager. De mooiste duif van de jeugd was van Maickel Huls

Op de foto van links naar rechts Gerwin Coster, Jesse Slager, Bert Jan Krale, Leander Slager, Laurens Kooiker en Maickel Huls