De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 waren de afgelopen weken bij diverse wedstrijden actief.

Dennis Brandenburg nam bij de Adventurerun op Ameland deel aan de wedstrijd over 5 kilometer en liep hierbij een tijd van 19.04 minuten, hiermee werd hij eerste in de categorie Mannen 40+.

Johan Bloemert nam in Delfzijl deel aan de Dijkloop, waarbij de deelnemers op de dijk langs de Dollard heen en terug moesten lopen en daarbij de hele weg in de wind liepen. Hij liep de 10 kilometer in een tijd van 38.23 minuten, waarmee hij vierde overall en eerste in de categorie Mannen 50+ werd.

Op de atletiekbaan van AV Cialfo in Epe werden baanwedstrijden georganiseerd. Johan Bloemert nam daar deel aan de Coopertest. In 12 minuten liep hij een afstand van 3.417 meter. Henk Hokse liep de baanloop over 5 kilometer in een tijd van 21.02 minuten.

Een tweetal AG-ers nam in Balk, De Fryske Marren deel aan de Gaasterlan Run. Henk Hokse nam deel aan de halve marathon en liep de wedstrijd over 21,1 kilometer in een tijd van 1.58.07. Klaas Kisteman liep de wedstrijd over 12 kilometer in een tijd van 43.30 minuten en werd hiermee derde bij de heren.