Onlangs hebben we aangekondigd dat er aanstaande zaterdag 16 december na enkele jaren afwezigheid weer een AMBC feestavond georganiseerd wordt. De feestcommissie is druk bezig geweest om er een leuk en interessant programma van te maken. Locatie van deze avond is bij de AMBC hoofdsponsor Zaal Spoorzicht in Staphorst.

Tijdens deze avond zullen we onze clubkampioenen van de cross huldigen, en we zijn daarnaast zeer trots dat we ook dit jaar weer enkele Nederlandse kampioenen en zelfs een tweetal wereldkampioenen mogen huldigen. Welke motorsport vereniging kan dit zeggen aan het einde van het seizoen?

Verder mogen we met trots melden dat onze lokale Moto3 held Collin Veijer tijd vrij heeft kunnen maken om live met ons een interview te doen. Hij zal vanuit het zonnige Spanje via een videogesprek bij ons aansluiten. Onze speaker van deze avond Jan Hofstede zal samen met Evert Slager van Racesport.nl en jullie als aanwezigen op deze feestavond Collin het vuur aan de schenen leggen.
Heb jij een prangende vraag voor Collin? Onthoud hem goed en stel deze aanstaande zaterdag aan hem!

Aansluitend aan dit interview zullen de volgende Nederlands- en Wereldkampioenen gehuldigd worden.

  • Timo Heuver                      (Nederlands Kampioen motorcross 85cc grote wielen)
  • Sven Dijk                             (Nederlands Kampioen motorcross Cup 250)
  • Dani Heitink                       (Wereldkampioen motorcross 85cc grote wielen)
  • Jeffrey Buis                        (Wereldkampioen Supersport 300)


Naast het huldigen van deze mannen, zullen wij ook met hun terugblikken op afgelopen jaar en vooruitblikken naar het komende seizoen. Wederom een reden om deze avond met ons te vieren!

Het programma is als volgt:
20.00u : Zaal open en inloop met koffie
20.30u : Huldiging cross kampioenen
21.00u : Gesprek Collin Veijer
21.45u : Huldiging en gesprek Nederlands en Wereldkampioenen

Naast het bovenstaande programma zal er tussendoor ook aandacht zijn voor andere actieve clubleden en zal hun worden gevraagd naar hun ervaringen van het voorbije seizoen. Uiteraard zal er tussendoor en aansluitend tijd zijn voor een hapje en een drankje.

De koffie en de eerste drankjes worden aangeboden door de club en toegang is uiteraard gratis.

Locatie: Cafe/Zaal Spoorzicht te Staphorst
Datum: Zaterdag 16 december
Speaker: Jan Hofstede

Tot zaterdag!