Ook dit jaar organiseert comité Staphorst van Stichting Adullam weer de bezorging van kerst- en nieuwjaarskaarten. De kaarten worden vóór de kerstdagen bezorgd in gemeente Staphorst. Het is voor het sorteren belangrijk dat de juiste postcode op de kaarten wordt vermeld; kaarten met een postbusnummer kunnen niet worden bezorgd.

De kerstkaarten kunnen t/m maandag 18 december ingeleverd worden op onderstaande adressen. De bezorgkosten bedragen 50 cent per kaart. De opbrengst van deze actie komt volledig ten goede aan de gehandicaptenzorg van Adullam.

Inleveradressen: Gemeenteweg 299p (fam. Van Wendel), Stationsweg 3a (mw. Slager), Gemeenteweg 95 (fam. Courtz), J.F. Kennedystraat 8 (fam. Bisschop), Russchersland 14 (mw. Boessenkool), Rechterensweg 23 (fam. Vos), Oude Rijksweg 44a (fam. Troost), Oude Rijksweg 332 (fam. Gelderblom), Mr. J.B. Kanlaan 7 (fam. Groen) en Schapendijk 24 (fam. Kemp).