Het MotoGP seizoen is weer voorbij! Na een enerverende laatste grand prix in Valencia zijn de titels verdeeld en zijn de winnaars van ons dreamteam spel ook bekend. En er heeft zich nog een behoorlijke verschuiving voorgedaan in de kop van het klassement! Het was heel lang Benny Compagner die bovenaan stond maar hij werd vorige week in Qatar gepasseerd door Wim Lonsain. Die is op zijn beurt deze laatste GP nog weer ingehaald door Robert Balder. Robert is dus de winnaar van de AMBC MotoGP dreamteam competitie 2023.

Zoals onlangs gemeld ontvangt de top tien van de MotoGP eindstand een prijs en de eerste vijf uit de MXGP competitie. De prijsuitreiking zal plaatsvinden op zaterdag 9 december in ons clubhuis op ’t wiede gat. Aanvang rond 18.00 uur. Alle winnaars van de MXGP en de MotoGP zijn hierbij welkom maar natuurlijk ook de overige deelnemers.

De ervaring leert dat het altijd even gezellig napraten is over het voorbije seizoen en er valt dit keer natuurlijk al heel veel te praten over ons clublid Collin Veijer! Wat heeft hij een enorme indruk achter gelaten in zijn debuutseizoen. Jan Compagner en Henk Haasjes gaan, zonder bijzonderheden, ook in 2024 weer door met dit mooie spel dus houdt komend voorjaar de AMBC website in de gaten!