Ziekte, verlies en rouw zijn kwetsbare onderwerpen. Dat hier ook aandacht voor mag zijn is belangrijk. Daarom ben ik gestart met ‘Jarinda Verlies- & Rouwbegeleiding. Werken met kinderen en jongeren doe ik al jaren met veel passie. Juist wanneer het moeilijker gaat in het leven van een kind of jongere, help ik ze graag op weg om op eigen kracht weer verder te kunnen gaan. Dit kan gaan over een ziekte, verlies en/of rouwsituatie bij het kind zelf, maar ook bij de broer, zus of ouder.

Voor welke begeleiding kun je terecht bij ‘Jarinda Verlies- & Rouwbegeleiding’?
-Verlies- en rouwtherapie voor kinderen en jongeren
-Begeleiding in het gezin bij vragen over verlies en rouw: hoe vertel ik…?
-Pedagogische begeleiding bij (chronisch) zieke kinderen

Meer informatie?
www.jarindaverliesenrouw.nl
@jarindaverliesenrouw
06-275 100 93 – info@jarindaverliesenrouw.nl