Op D.V. zaterdag 18 november hoopt de werkgroep Stéphanos Staphorst voor de 21e keer haar jaarlijkse verkoopdag te organiseren. Op deze dag zullen diverse standhouders een breed assortiment aanbieden voor de verkoop. Daarnaast is er ook ruimte voor onderlinge ontmoeting onder het genot van een hapje en een drankje. Ook aan de kinderen wordt gedacht; er zullen diverse activiteiten georganiseerd worden. Op deze dag zal er ook een speciale actie zijn ten bate van Stéphanos. Ook dit jaar dreigt er honger voor de mensen in Malawi en Zambia, door de sterk toegenomen prijzen van maïs. De werkgroep hoopt door middel van deze actie een steentje bij te kunnen dragen in de voedselvoorziening.

De markt zal dit jaar gehouden worden in het nieuwe pand van Hofstede-Timmerman aan Buitenes 2, 7951 SR, in Staphorst. De markt is geopend van 10:00 tot 15:30.

Met uw aankopen deze dag steunt u het werk van Stéphanos.

In het Afrikaanse land Malawi wonen zo’n twee miljoen weeskinderen, hun toekomst is zeer onzeker. Stichting Stéphanos werkt aan de toekomst van die kinderen. Die dagelijks voortdurende zorg is voor de stichting alleen waardevol als ze gegeven wordt vanuit de Bijbelse opdracht en als de Bijbelse boodschap in haar programma’s doorklinkt. Stéphanos helpt weeskinderen met onderwijs, voedsel, kleding, medische zorg en opvoeding. Op dit moment is de nood hoog in Malawi, vanwege de hoge maisprijzen. Stephanos probeert hier ook hulp te bieden daar waar het nodig is. Tijdens de verkoopdag kunt u ook een zak mais doneren voor de allerarmsten.

Daarnaast heeft Stéphanos in 2011 een project in Zambia overgenomen. De organisatie ziet het als haar missie om mensen in nood te helpen door lichamelijke, materiële en geestelijke hulp te bieden en richt zich vooral op kinderen en ouderen in de omgeving van het stadje Petauke in de Oostelijke Provincie van Zambia.

We nodigen u van harte uit om de verkoopdag bij te wonen en zo een steentje bij te dragen aan het werk van Stéphanos.

Voor meer informatie over de verkoopdag kunt u contact opnemen met Klaas Talen, tel. 06 51 45 15 03