Microsoft staat al jaren bekend als een topmerk in de laptopindustrie. Dit hebben ze duidelijk laten blijken met de komst van hun Surface laptop series. Deze modellen staan wereldwijd bekend als betrouwbaar, comfortabel en duurzaam. Neem bijvoorbeeld de Microsoft Surface Laptop 4!

De Laptop 4 is een betrouwbare laptop voor elk werk. Met een AMD Ryzen 7 processor, 8 GB aan RAM en 512 GB SSD is dit een perfecte laptop voor alledaagse taken. Vooral het toetsenbord van de Laptop 4 springt meteen in het oog. Ook hierbij is er door Microsoft gedacht aan maximaal comfort, efficiëntie en stijl, zodat je aan een stuk door kunt werken zonder moeite.

Als je van plan bent om veel te reizen met je laptop, is de Microsoft Surface Laptop Go misschien een betere keuze voor jou. Het scherm van de laptop is 12,3” en erg subtiel, waardoor deze erg makkelijk overal mee naar toe te nemen is. Maar laat je niet misleiden door hoe klein dit model is. Deze is namelijk uitgerust met 16 GB RAM en een Intel Core i5 Gen-10 processor, waardoor dit geringe laptopje toch aardig wat stress aankan.

Kun je niet kiezen tussen een laptop of een tablet? Probeer dan een Microsoft Surface Pro 7. Deze hybrid heeft een makkelijk afneembaar toetsenbord en maakt gebruik van een touchscreen waardoor het wisselen tussen tablet en laptop geen probleem is. Daarnaast beschikt de Surface Pro 7 over een Iris Intel Graphics. Dit maakt deze 2-in-1-laptop een perfect model voor creatievelingen die makkelijk een ontwerp willen schetsen en uitwerken.

Deze modellen zijn vanaf vandaag beschikbaar in onze winkel of bestel online op Dubbelgaaf.nl