Op de tweede zangavond van het seizoen 2023/2024 van stichting Zangavond naar de Zondag Staphorst hoopt de Stichting de Martin Mans Formatie te verwelkomen. Deze avond zal worden gehouden op vrijdag (niet zaterdag) 10 november 2023.

De Martin Mans formatie is een bekende gast op de zangavonden van de stichting. Dat is niet voor niets. Martin Mans en de formatie zijn een begrip in koren land. Als dirigent is hij betrokken bij veel gerenommeerde projecten en koren maar bovenal is hij de drijvende kracht achter deze formatie. Dit ca vijftien koppige mannenkoor is negentien jaar geleden ontstaan uit het Christelijk Waddinxveens Mannenkoor. In 2006 is het hernoemd naar de naam die ze nu dragen, De Martin Mans Formatie.

Deze muzikaal hoogwaardige groep heeft diverse CD’s op hun naam staan en kent grote bekendheid. Met optredens in Canada, Wenen, Engeland en Parijs kan dit koor zich tot de internationale top rekenen.

De kracht van het ensemble is het repertoire en de homogene zang. Martin Mans weet wat de mannen graag zingen en zorgt voor een afwisselend repertoire. Vooral het geestelijke lied wordt door de mannen met overtuiging gebracht hetgeen door de bezoekers van de concerten bijzonder wordt gewaardeerd.

De stichting is dan ook blij dat ze dit ensemble onder leiding van Martin Mans weer mag verwelkomen.

Deze avond zal Martin ook de muzikale begeleiding op piano verzorgen. Daarnaast zal het koor en de samenzang op orgel begeleid worden door Arjan Kroes.

Deze samenzangavond op vrijdag 10 november 2023 zal gehouden worden in:

Locatie:    Kerkgebouw De Bron
Churchilllaan 2  Staphorst
Aanvang: 19.30 uur (kerk open om 18.45 uur) (afwijkende tijd)
Entree:     7,50 euro (kinderen tot 12 jaar vrij, koffie of thee na afloop)

Voor meer info zie ook: www.zangavondstaphorst.nl of www.facebook.com/zangavondstaphorst