De laatste weken hebben we enige nieuwsbrieven doen uitgaan omtrent het organiseren van een minibike opstapdag. We kunnen nu melden dat, behoudens de weersomstandigheden, deze dag nog dit jaar plaats zal vinden op zaterdag 4 november. Voor het eerst sinds 2018 zal er dan weer een echte opstapdag plaatsvinden op circuit De Tippe in Staphorst.

Organisator Reinold Veijer vraagt nog wel enige hulp. Behalve de gevraagde veiligheidszaken zoals helmen, kleding, handschoenen en laarzen waar we onlangs al een oproep voor gedaan hebben zijn er ook nog enige helpers nodig. Het gaat dan om allerlei taken die gedaan moeten worden zoals inschrijven, baancommisarissen en opvang deelnemers/ ouders. Helpers die op 4 november tijd hebben en willen helpen kunnen zich melden bij Reinold Veijer op nummer 06-30476032

Er kan trouwens nog steeds aangemeld worden om deel te nemen met uw kind. Gebruik hiervoor ook het nummer van Reinold Veijer. Er is al behoorlijk animo voor de opstapdag en de lijst groeit nog steeds. Het is een geweldige motivatie voor de wegrace commissie van de AMBC om voor een mooie groep deelnemers zo’n dag te organiseren.