bidden, zingen en spreken voor Israël-

Afgelopen weekend is Israël op een lafhartige manier aangevallen door Hamas. Duizenden raketten zijn vanuit Gaza afgevuurd op Israël. De verwoestingen zijn enorm. Hamasstrijders hebben kibboets overvallen. Er zijn honderden doden te betreuren. Ruim 150 Israëliërs zijn door Hamas meegenomen naar Gaza worden daar gegijzeld. Israël is een shock.

Zaterdagavond 14 oktober is er een bemoedigingsavond voor Israël georganiseerd in de Bovenkerk van Kampen. Met deze bemoedigingsavond willen de koren, musici en organisatoren graag hun steun betuigen aan Israël en het  Joodse volk. In de eerste plaats door middel van gebed en het gesproken en gezongen Woord. Christenen voor Israël (CvI) is een noodfonds gestart. Vanuit heel Israël krijg CvI verzoeken voor noodhulp. Deze avond wordt er gecollecteerd voor dit noodfonds.

Meer info: https://www.christenenvoorisrael.nl/projecten/noodfonds-israel-oktober-2023

Het samengesteld Hollandkoor o.l.v. Jan Quintus Zwart werkt aan deze avond mee. Verder werken mee: Marco den Toom (orgel), Jan Lenselink (vleugel), Noortje van Middelkoop (panfluit) en Jan Loosman (solist). De algehele leiding is in handen van Bert Noteboom.

Deze avond is live te volgen via  het YouTube-kanaal Kampen Bovenkerk. De aanvang is om 19.30 uur; vanaf 19.15 uur is er samenzang.

Van hartelijk welkom in de Bovenkerk en leef mee met het volk van Israël!