Tussen 11:00 uur en 14:00 uur vandaag was de parkeerplaats bij Waanders omgetoverd tot een levendige marktplaats met een breed scala aan kraampjes en activiteiten. Bezoekers konden snuffelen langs bijzondere producten, unieke handgemaakte items en heerlijke zelfgemaakte lokale en hapjes uit allerlei keukens. Of het nu gaat om kunst, culinaire lekkernijen of decoratie voor thuis, er was voor ieder wat wils. En dat alles onder het genot van een kopje koffie, thee of een glaasje limonade.

Voor de jongere bezoekers was er een speciaal kinderprogramma met spannende spelletjes.

Naast het winkelen en de activiteiten konden bezoekers ontspannen en genieten van live muziek van de Diekzangers. Op een ontspannen manier maakten bezoekers kennis met  de nieuwe bewoners van Waanders en natuurlijk met de buitenlandse keuken.

De Nazomerfair wordt georganiseerd door de werkgroep Waanders.

Een fotoimpressie door  © Huib Moelker