Orgelcomité Genemuiden organiseert in de Grote kerk van Genemuiden ’s morgens vanaf 10 uur orgelbespelingen. De organisten Arend Booi, Dick Benard en Erik Eenkhoorn zullen het orgel bespelen.

Vanaf 15.00 uur is er een concert met afwisselend het Zwier van Dijk orgel en het interkerkelijk christelijk regionaal koor Soli Deo Gloria o.l.v. Ton Adema . Niels Adema neemt het orgel voor zijn rekening met werken van Bach en Schumann. Het koor brengt werken van o.a. Fauré, Mendelssohn, Stopford, Purcell en Bach ten gehore. Muziek die niet vaak live in Genemuiden te beluisteren is. Voor liefhebbers van deze kerkmuziek wordt het een waar genot en een feest van herkenning.

De toegang is gratis en er is een collecte voor de gemaakte kosten. Meer informatie is te vinden op www.orgelcomitegenemuiden.nl